OM OSS  


Emma Frisk Carlström - Skapar lärarhandledningar 

Emma jobbar som förstelärare på lågstadiet i Örebro och har gjort lärarhandledningarna till 'Nollan och nätet'. Emma tycker själv om att använda barnlitteratur till undervisningen, bland annat till värdegrundsarbetet. 

På hennes instagram @kunskap_gladje_trygghet kan ni läsa mer om Emma - och följa hennes fantastiska arbete. 


Emelie Sjölander - Författare & grundare av Boksmart förlag  

2006 startade Emelie & maken Andréas förlaget Boksmart, med målet att skapa böcker som uppskattas av både barn och vuxna, sagor som ger ett mervärde och lär ut något under godnattsagan. 

Emelie är författare till bland annat 'Barnen i Kramdalen' som används av skolor och privatpersoner i hela landet, och hon är också med  förläggare, redaktör och projektledare för förlagets största samarbeten. 


Caroline Engvall - Författare  

Författare, journalist och föreläsare. Hon debuterade 2008 med biografin '14 år till salu' som såldes i över 200 000 exemplar.

Sedan dessa har hon ägnat stora delar av sin tid åt kampen mot sexuellt utnyttjande av unga, bland annat genom utbildningsmaterial, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer.

Caroline är en av Sveriges ledande auktoriteter i ämnet och för Boksmart förlag skriver hon de omåttligt populära böckerna om ''Nollan och nätet'' som underlättar för barn och vuxna att starta samtal om livet på nätet. 

Andréas Sjölander - Författare & grundare av Boksmart förlag  

Sedan barnsben har Andréas varit historiskt intresserad, illustrerat och skrivit. 

Andréas kallar vi för vårat kreativa geni - för när han håller i en penna så skapas alltid magi. 

'Sagor om svensk historia' är Andréas största succé och bokserien säljs på slott och museum i hela Sverige. Att lära sig historia har aldrig varit enklare!